We voorzien opnieuw een heerlijk aanbod met héél wat lekkers op de Mollekensberg!

Het foodconcept zal er lichtjes anders uitzien deze editie. We voorzien opnieuw een echte foodshop ter plaatse waar je zelf naar hartenlust kan winkelen voor wat lekkers bij je aperitief en waar je een gerechtje kan aankopen. We voorzien een ruim aanbod van aperitiefhapjes, lasagnes, wraps en quiches voor een lekkere maaltijd op de Mollekensberg.

Bring your own BBQ

We hebben ons foodcon­cept wat aangepast en stappen af van de BBQ-pakketten. We willen deze editie nog meer inzetten op duurzaam­heid en maken er een echte bring your own BBQ van. Breng dus gerust je eigen vlees, veggie en toebehoren mee, wij voorzien een barbecue plaats, houtskool en vuur. Ben je iets vergeten, net te weinig of nog een kleine honger te stillen? In onze foodshop zal een klein beperkt aanbod zijn van wat vlees, veggie, appelmoes en brood.


UITVERKOCHT!

ONTBIJT

enkel zondag 28/08 doorlopend van 8u30 tot 10 uur - te bestellen voor vrijdag 26/08 12 uur

Dit jaar voorzien we een heerlijk uitgebreide ontbijt voor de kampeerders of voor wie graag de berg 's ochtends wil bezoeken en er is voor ieder wat wils.

Volwas­sene: €12

Kind: €8

buffet met croissants, donuts, chocola­de­broodjes, vers fruit, verse pannen­koeken, spek met eitjes, kazen, charcu­terie, koffie, thee, fruitsap,...